Chapter 1 Welcome to the Cloud Flashcards Preview

Networking > Chapter 1 Welcome to the Cloud > Flashcards

Flashcards in Chapter 1 Welcome to the Cloud Deck (95):
1

1) Depicting the Internet as a cloud symbolizes that ________.
A) the Internet is amorphous
B) the Internet is no longer understandable by humans
C) the Internet is too complex for anyone to depict
D) users do not have to know how the Internet operates and where resources are located

D

2

2) A networking device that plays an important role in directing network communication is called a ________.
A) client
B) server
C) host
D) router

C

3

3) Which of the following is a host when it is on a network?
A) a client PC
B) a server
C) a mobile phone
D) all of the above

D

4

4) Application programs on ________ communicate by sending messages between each other.
A) the same host
B) different hosts
C) the same network
D) different networks

B

5

5) What kind of address do hosts have on the Internet?
A) World Wide Web URLs
B) MAC addresses
C) EUI-48 addresses
D) IP addresses

D

6

6) 60.49.7.254 is an ________.
A) IPv4 address
B) IPv6 address
C) both A and B
D) neither A nor B

A

7

7) The address 60.49.7.254 is represented in ________.
A) dotted decimal notation
B) EUI-48 notation
C) hexadecimal notation
D) binary notation

A

8

8) Dotted decimal notation is used by ________.
A) networks
B) computers
C) both A and B
D) neither A nor B

A

9

9) What type of address is 32 bits long?
A) IPv4
B) IPv6
C) EUI-48
D) all of the above

Answer: A

10

10) What type of address is 100 bits long?
A) IPv4
B) IPv6
C) EUI-48
D) none of the above

Answer: D

11

11) ________ collectively form the core of the Internet service.
A) CSPs
B) ISO, the IETF, and ITU-T
C) ISPs
D) Telephone companies

Answer: C

12

12) Who controls the Internet?
A) the U.S. government
B) the United Nations
C) the IETF
D) no one

Answer: D

13

13) Netflix uses AWS for its ________.
A) recommendation system
B) content delivery appliances
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

14

14) Content delivery networks mainly ________.
A) increase transmission speed
B) increase program selection
C) decrease program selection
D) reduce latency

Answer: D

15

15) A ________ may have multiple ________.
A) physical server, virtual machines
B) virtual machine, physical servers
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

16

16) Which can be moved more easily?
A) a physical server
B) a virtual machine
C) Both are about equally easy to move.
D) Neither can be moved easily.

Answer: B

17

17) Netflix uses the most VMs ________.
A) on weekends
B) on weekdays
C) in the evenings
D) during the day

Answer: C

18

18) Which type of service manages application software for users?
A) IaaS
B) SaaS
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

19

19) IaaSs own _________.
A) application software
B) servers
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

20

20) For Netflix, Google is a(n) ________.
A) IaaS
B) SaaS
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

21

21) For Netflix, ________ is a(n) ________, and ________ is a(n) ________.
A) Google, IaaS, AWS, IaaS
B) Google, SaaS, AWS, SaaS
C) Google, IaaS, AWS, SaaS
D) Google, SaaS, AWS, IaaS

Answer: D

22

22) An IaaS provides ________.
A) servers
B) application programs
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

23

23) When a cloud client customer moves from one machine to another machine, ________.
A) the same data files are available
B) the same application software personalization is in effect
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

24

24) In SaaS, the user normally ________.
A) purchases software
B) pays for software by amount of use
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

25

25) Cloud customers are concerned that ________.
A) their data might be hacked
B) the government may access their data secretly
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

26

26) Guarantees by a provider to meet certain delivery quality specifications are called ________.
A) speed quality guarantees
B) service level agreements
C) service warranties
D) contracts

Answer: B

27

27) Network speeds usually are measured in ________.
A) bits per second
B) bytes per second
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

28

28) 320,000 kbps is ________.
A) 320 bps
B) 320 Mbps
C) 320 Gbps
D) none of the above

Answer: B

29

29) 20,000 bits per second is ________.
A) 20 Kbps
B) 20 Mbps
C) 20 Gbps
D) none of the above

Answer: A

30

30) 200,000M bits per second is ________.
A) 200 Kbps
B) 200 Mbps
C) 200 Gbps
D) none of the above

Answer: C

31

31) 7,000 bps can also be written as ________.
A) 7 Kbps
B) 7 Mbps
C) 7 Gbps
D) none of the above

Answer: A

32

32) 0.02 Gbps can also be written as ________.
A) 2 Mbps
B) 20 Mbps
C) 200 Mbps
D) none of the above

Answer: B

33

33) Writing 37,400 Mbps properly in metric notation would be________.
A) It is written properly.
B) 37.4 kbps
C) 37.4 Mbps
D) 37.4 Gbps

Answer: D

34

34) Writing 37kbps properly in metric notation would be ________.
A) 37 bps
B) 3700 bps
C) 37,000 bps
D) 37,000 Mbps

Answer: C

35

35) Dividing an application message into a series of smaller message segments is called ________.
A) fragmentation
B) packetization
C) serialization
D) multiplexing

Answer: A

36

36) If a transmission link has a relatively high error rate, ________.
A) fragmentation is likely to reduce delivery time for the entire application message
B) fragmentation is likely to increase delivery time for the entire application message
C) either A or B
D) neither A nor B

Answer: A

37

37) When messages of different users share a transmission line, this is ________.
A) fragmentation
B) packetization
C) multiplexing
D) parallel transmission

Answer: C

38

38) Multiplexing ________.
A) reduces cost
B) increases transmission speed
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

39

39) The most widely used single network address is the ________.
A) EUI-48 address
B) MAC address
C) IP address
D) PPP address

Answer: A

40

40) All single network addresses are ________ addresses.
A) EUI-48
B) IP
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: D

41

41) Data link layer standards govern ________.
A) connectors
B) frame organization
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

42

42) Data link layer standards govern ________.
A) switch operation
B) frame organization
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

43

43) At what layer do you find EUI-48 addresses?
A) physical
B) data link
C) Internet
D) two or more of the above

Answer: B

44

44) At what layer are frames standardized?
A) physical
B) data link
C) Internet
D) all of the above

Answer: B

45

45) The second-lowest standards layer is the ________ layer. (Read the question and answers carefully.)
A) physical
B) data link
C) Internet
D) none of the above

Answer: D

46

46) At what layer(s) do you find single network standards?
A) Layer 1
B) Layer 2
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

47

47) PPP is standardized at the ________ layer.
A) physical
B) data link
C) Internet
D) transport

Answer: B

48

48) 802.11 data link layer standards govern ________.
A) frame organization
B) access point operation
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

49

49) In a single network transmission, there is always ________.
A) a single frame
B) a single data link
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

50

50) Switches make decisions based on the ________.
A) physical link address
B) source data link layer address
C) destination data link layer address
D) phase of the moon

Answer: C

51

51) An individual switch knows the frame's entire ________.
A) session
B) data link
C) route
D) none of the above

Answer: D

52

52) In switched networks, to what device is a frame addressed?
A) the destination host
B) switches
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

53

53) In hybrid Ethernet—802.11 networks, wireless clients use the Ethernet network to gain access to ________.
A) internal servers
B) their access point
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

54

54) What device connects different networks into an Internet?
A) router
B) workgroup switch
C) Network Access Point
D) core switch

Answer: A

55

55) In Internets, different networks are connected by ________.
A) switches
B) routers
C) PCs
D) hot spots

Answer: B

56

56) Single network addresses in different single networks are ________.
A) unique
B) unique if the two single networks use the same technology standard
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: D

57

57) ________ are carried inside ________.
A) Packets, frames
B) Frames, packets
C) Frames, application message segments
D) Packets, application message segments

Answer: A

58

58) When an application program transmits a message, what will the first field be in the message that is sent over the transmission link?
A) application header
B) packet header
C) transport header
D) frame header

Answer: D

59

59) When an application program transmits a message, what will the SECOND field be in the message that is sent over the transmission link?
A) application header
B) packet header
C) transport header
D) frame header

Answer: B

60

60) The path that a packet takes across an internet is a ________.
A) physical link
B) data link
C) route
D) all of the above

Answer: C

61

61) The path that a frame takes across a single network is a ________.
A) physical link
B) data link
C) route
D) all of the above

Answer: B

62

62) When a packet travels through an internet, there are usually ________.
A) more data links than routes
B) exactly the same number of data links and routes
C) approximately the same number of data links and routes
D) more routes than data links

Answer: A

63

63) If two hosts are separated by seven networks, how many packets will there be along the way when a host transmits a packet to another host?
A) 1
B) 2
C) 7
D) 14

Answer: A

64

64) If two hosts are separated by seven networks, how many frames will there be along the way when a host transmits a packet to another host?
A) 1
B) 2
C) 7
D) 14

Answer: C

65

65) The source host and destination host are separated by seven networks. There will be seven ________.
A) packets
B) frames
C) physical links
D) none of the above

Answer: B

66

66) If a frame passes through seven switches between the source and destination hosts, how many physical links will there be? (Careful!)
A) 1
B) 6
C) 7
D) 8

Answer: D

67

67) If a frame passes through eight switches between the source and destination hosts on a single network, how many data links will there be?
A) 1
B) 2
C) 8
D) 9

Answer: A

68

68) If a frame passes through two routers between the source and destination hosts, how many routes will there be?
A) 1
B) 2
C) 8
D) 9

Answer: A

69

69) At what layer would you find IP addresses?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: C

70

70) At what layer would you find EUI-48 addresses?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: B

71

71) At what layer would you find packets?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: C

72

72) At what layer would you find frames?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: B

73

73) At what layer would you find wire connections?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: A

74

74) At what layer would you find switches?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: B

75

75) At what layer would you find routers?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: C

76

76) Packets are ________.
A) switched
B) routed
C) both A and B
D) neither A nor B.

Answer: B

77

77) Standards tend to bring _________.
A) interoperability
B) higher prices
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

78

78) What layer number is the transport layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: D

79

79) What layer number is the physical layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: A

80

80) What layer number is the Internet layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: C

81

81) What layer number is the data link layer?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: B

82

82) Which layer's standards govern signaling?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: A

83

83) Which layer's standards govern delivering frames?
A) 1
B) 2
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

84

84) Which layer's standards govern router operation?
A) 1
B) 2
C) 3
D) 4

Answer: C

85

85) In the Five General Layers Standard, which layer's standards govern application message fragmentation?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5

Answer: C

86

86) In the Five General Layers Standard, which layer's standards govern application World Wide Web exchanges over the Internet?
A) 2
B) 3
C) 4
D) 5

Answer: D

87

87) Application message fragmentation is done on the ________.
A) source host
B) destination host
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

88

88) Application message reassembly is done on the ________.
A) source host
B) destination host
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

89

89) Which of the following is NOT a standards organization?
A) ISO
B) OSI
C) IETF
D) All of the above are standards organizations.

Answer: B

90

90) OSI standards are dominant at the ________.
A) data link layer
B) physical layer
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: C

91

91) Which of the following layers governs internet transmission?
A) data link layer
B) transport layer
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: B

92

92) Which of the following is a host's official address on the Internet?
A) its IP address
B) its host name
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

93

93) If a host wishes to transmit packets to another host, it must find the other host's ________.
A) IP address
B) host name
C) both A and B
D) neither A nor B

Answer: A

94

94) When the source host transmits a frame, the frame is addressed to the ________.
A) destination host
B) first switch
C) first router
D) destination application

Answer: C

95

95) When the source host transmits a packet, the packet is addressed to the ________.
A) destination host
B) first switch
C) first router
D) destination application

Answer: A