63,284

58,746

90,383

+76,215

-------------

288,628

43,176

-18,483

------------

24,693

7,552

x 254

---------

1,918,208

8,566

x6,443

-----------

55,190,738

139728 / 328

426

991767 / 1743

569

5 3/8

7 2/3

+3 1/2

---------

5 9/24

7 16/24

+3 12/24

_________

15 37/24 = 16 13/24

19

-4 3/5

______

18 5/5

-4 3/5

_____

14 2/5

9 1/4

-8 5/6

______

9 3/12 = 8 15/12

-8 10/12 = -8 10/12

______________

5/12

4/5 x 5 5/6 =

4/5 x 35/6 =

2/1 x 7/3 =

14 / 3 =

4 2/3

1 1/2 divided by 3/4 =

3/2 x 4/3 =

1/1 x 2/1 = 2

20 divided by 3/5

20/1 divided by 3/5

20/1 x 5/3 =

100/3 =

33 1/3

7 x 5 + 2 - 5 =

35 + 2 - 5 =

32

(6 - 5) x 9 =

1 x 9 =

9

1 1/2 divided by 1/4

1 1/2 x 4/1 =

3/2 x 4/1 =

3/1 x 2/1 =

6

round 43,876,503 to the nearest thousand.

43,877,000

round 9,736 to the nearest ten

9,740

write the prime factors of 20

2 * 2 * 5

write the prime factors of 36 using exponents

2 * 2 * 3 * 3

2^{2} * 3^{2}

the greatest common factor of 8 and 12

4

the least common multiple of 5 and 6

30

reduce 32/124 to lowest terms

divide both by 4 to get

8/31

write 9 3/5 as an improper fraction

48/5

write the identity number for addition

0

T or F: The number 1 is prime.

F

T or F: Multiplication is done before addition in a problem containing a series of numbers connected by signs.

T

T or F: The Arabic value of MDCCCXXIX is 1,729.

F

T or F: The numbers 4 and 10 are prime to each other.

F

T or F: The number 21 is prime.

F

T or F: 6 + 3 = 3 + 6 is an example of the commutative principle of addition.

T

For every 330 feet a person travels up a mountain the temperature drops 1 degree F. If the temp is 78 F at the base of a 6,270 foot moutain, what is the temp at the peak?

6270 divided by 330 = 19

78 - 19 = 59 F

Titan & Dione are two satellites of the plant Saturn. Titan is 1,221,000 kilometers from Saturn, and Dione is 376,600 km from Saturn. How many km farther is Titan from Saturn than Dione is from Saturn?

1,221,000

- 376,600

__________

844,400

My car gets 34 miles to a gallon of gasoline. If I travel 816 miles, how many gallons of gas will I use?

816 divided by 34 = 24 gallons

Mr. Peters has 40 Bible students. Of the students, 3/4 of them are boys. How many are boys?

40 x 3/4 =

10 x 3/1 = 30

Which is greater: 3/8 or 5/13?

3/8 = 39/104 ; 5/13 = 40/104

so 5/13 is greater