Fyll riktig endelser i setninger Flashcards

1
Q

Від «Ленінопад____» до «Пушкінопад____»: політика пам’яті в Україн_____ після Євромайдану. У ХХ столітт_____ державн_______ кордони та політичні режими змінюва_______ в Україні декілька разів.
Різні регіони належали до різних держав_______ та імперій, тому українці мають множинні досвіди родинн______ історій та поглядів на минул____. Ця мінливість знайш______ відображення у топоніміці – пам’ятниках, назвах населених пунктів, вулиць та площ, котр____ перейменовували з кожн_______ приходом нової влад_______.

A

Від «Ленінопад_у___» до «Пушкінопад__у___»: політика пам’яті в Україн__і___ після Євромайдану. У ХХ столітт_і_____ державн_і______ кордони та політичні режими змінюва_лися______ в Україні декілька разів.
Різні регіони належали до різних держав_______ та імперій, тому українці мають множинні досвіди родинн__их____ історій та поглядів на минул_е____. Ця мінливість знайш__ла_____ відображення у топоніміці – пам’ятниках, назвах населених пунктів, вулиць та площ, котр__і_______ перейменовували з кожн__им______ приходом нової влад___и______.

How well did you know this?
1
Not at all
2
3
4
5
Perfectly